Naslovna Galerija Autori Antikviteti Vesti O nama Moj Rams

Kontakt

Pretraga

upiši ključnu reč

Tehnika

Akvarel
Kolaž
Pastel
Skulptura
Tempera
Ulje
Vitraž

Pravac

Barok
Ekspresionizam
Hiperrealizam
Impresionizam
Moderno slikarstvo
Nadrealizam
Naiva
Realizam
Simbolizam

Motiv

Akt
Autoportret
Figura
Marina
Mrtva priroda
Pejzaž
Portret
Veduta

Cena

od - do €:


-

Informacije

Dostava i isporuka

Osiguranje

Kontaktirajte nas

O NAMA
RAMS group iz Beograda je jedan od najvećih proizvođača lajsni, drvenih ramova za slike i klip ramova na ovim prostorima u poslednjih petnaest godina. Našim proizvodima pokrivamo domaće tržište a intenzivno se vraćamo i na naša stara tržišta Bosne, Slovenije, Hrvatske i Makedonije. Imamo distributivne centre u Beogradu, Čačku, Novom Sadu i Podgorici.

Naša primarna delatnost podrazumeva proizvodnju ramova i lajsni a pored toga imamo i nekoliko radnji za opremanje i uramljivanje slika u najstrožem centru Beograda. Prepoznatljivi RAMS ramovi krase dela gotovo svih naših slikara i zastupljeni su u svim većim galerijama, knjižarama i uramljivačkim radnjama u zemlji. Trenutno direktno snabdevamo oko 6.500 klijenata specijalizovanih za uramljivački zanat i umetnost uopšte, od čega 2.000 uramljivača, 500 umetničkih galerija, 3.500 umetnika, kolekcionara, prodavnica...

Od sekundarnih delatnosti RAMS group-a, naročito treba istaći proizvodnju foto-ramova, a u poslednje dve godine proizvodimo i izvozimo unikatne, umetničke, prstom crtane čestitke kao i prigodne razglednice sa crtanim likovima.

Naša ponuda obuhvata i distribuciju materijala i opreme za uramljivače: mašine za uramljivanje i sečenje ramova, mašine za sečenje paspartua i široku paletu kartona za paspartue italijanskih proizvođača kao i široku paletu ponude umetničkog materijala.

RAMS group ima 35 zaposlenih, uključujući i tim mladih i profesionalnih menadžera marketinga, prodaje i spoljne trgovine. Razvoj kompanije odvija se planski i temeljno uz neprekidne inovacije, praćenje svetskih tendencija i proširenje ponude i asortimana.